Är du vår nya kollega?

HTE Produktion AB är ett Torslanda-baserat företag med hela Storgöteborg som sin arbetsplats. Vi satsar på egen personal där vi tillsammans kan utvecklas och nå framgång i våra projekt och med våra kunder. Våra värdeord lägger grunden som vi alla står på, det kallar vi THE HTE WAY.

Långsiktighet     Ödmjukhet     Ärlighet     Medmänsklighet     Glädje     Flit

 Vi är ca 100 medarbetare och har en omsättning runt 300 miljoner kronor.

En kunnig och engagerad medarbetare stannar och är en nyckel till framgång och en hållbar produkt. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling, närvarande ledarskap och ett öppet, inkluderande arbetsklimat. Hos ska man känna trygghet i sin anställning och en stolthet att vara en de av HTE Produktion AB.

Vi svarar på alla ansökningar.

Betong/Tätskikt

Vi söker nu en ny medarbetare inom betong/tätskikt till vår betongavdelning. Hos oss blir du en del av HTE Produktion AB. Vi har fina förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, rabatterat pris på drivmedel, friskvård, tjänstepension och kollektivavtal. Tjänsten är förlagd till största del i Storgöteborg och du förväntas kunna ta dig dit med egen bil. Vi utför en stor variation av arbeten, allt från totalrenoveringar av p-hus till små betongreprationer. HTE Produktion AB fokuserar på din kompetens och inte dina andra förutsättningar därför finns inget krav på ett CV. Beskriv dina erfarenheter, kvalitéer och kunskap som du tror är av intresse så tar vi det därifrån. Har du ett färdigt CV är du välkommen att skicka med det.

Du har några års erfarenhet inom betong/tätskikt alternativt bygg och ska kunna utföra ett professionellt arbete inom varierande arbetsuppdrag. Körkort är ett krav.

Är du vår nya kollega?

Maila din ansökan till erika.backgard@hteproduktion.se
Märk ditt mail ”
BETONGARE

Anläggare

Vi söker nu en självständig anläggare till vår anläggningsavdelning. Hos oss blir du en del av HTE Produktion AB, vi satsar på dig och att du ska trivas. Vi har fina förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, rabatterat pris på drivmedel, friskvård, tjänstepension och kollektivavtal. Tjänsten är förlagd till Storgöteborg och du förväntas kunna ta dig dit med egen bil. Vi utför en stor variation av anläggningsarbetet, allt från djupschakt till ett färdigt resultat med finplanering. HTE Produktion AB fokuserar på din kompetens och inte dina andra förutsättningar därför finns inget krav på ett CV. Beskriv dina erfarenheter, kvalitéer och kunskap som du tror är av intresse så tar vi det därifrån. Har du ett färdigt CV är du välkommen att skicka med det. Vi anpassar arbetsplatsen efter dina behov om du har den kompetensen vi söker.

Du har några års erfarenhet som anläggare och ska kunna läsa ritningar, hantera laser och kunna utföra ett professionellt arbete inom varierande anläggningsarbeten. Körkort är ett krav.

Är du vår nya kollega?

Maila din ansökan till erika.backgard@hteproduktion.se
Märk ditt mail ”ANLÄGGARE”

Spontantansökan

Vill du bli en del av HTE Produktion AB men vi har ingen tjänst ute som passar dig? Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Du behöver inte skicka med något CV utan beskriv hellre dina erfarenheter, kvalitéer och vad du önskar att arbeta med. 

Maila din spontanansökan till erika.backgard@hteproduktion.se
Märk ditt mail ”Spontanansökan + önskad tjänst”